Amsterdam

Dumpsuper Amsterdam, alle budget supermarkten in de hoofdstad

In Amsterdam zijn de eerste dumpsupermarkten geopend, het aanbod van discountsupermarkten actief in Noord-Holland zal komende tijd verder uitbreiden.

Heb je zelf ervaring met een dumpsuper uit Amsterdam? Laat dan onderaan deze pagina je mening achter, dit mag zowel kritiek zijn op de winkel of personeel als een positieve waardering van jouw supermarkt!

 

De volgende dumpsupers in A’dam zijn te vinden, een overzicht met vestigingsplaats, winkelnaam, adres, postcode en openingstijden:

 

Vestigingen Amsterdam:

Winkel: Gekke Gerrit
Plaats: Amsterdam
Adres: Spaarndammerstraat 590
Postcode : 1013 TH (Amsterdam Oud-West)
Bijzonderheden: vestiging betreft een pilotstore (openingsdatum 12-09-2014)

Openingstijden:

Maandag – 8.00 tot 20.00 uur
Dinsdag – 8.00 tot 20.00 uur
Woensdag – 8.00 tot 20.0 uur
Donderdag – 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag – 8.00 tot 20.00 uur
Zaterdag – 8.00 tot 19.00 uur
Zondag – 13.00 tot 18.00 uur

Meer budget supermarkten worden in de loop van dit jaar verwacht! Volg iedere nieuwe winkelopening bij jouw in de buurt en doe goedkoop boodschappen.

Ken je een (nieuwe) dumpsuper in Amsterdam die hier nog niet vermeld staat? Stuur deze vestiging dan snel via AANMELDEN DUMPSUPER >>

 

Jouw mening uit eigen ervaring

Heb je zelf eigen ervaring met een dumpsupermarkt uit onze hoofdstad? Plaats hieronder je eigen ervaring in een reactie. Dit kan een heel goede beoordeling voor prima service zijn of juist je kritiek door een heel slechte ervaring! Deel wat je zelf hebt meegemaakt bij jouw dumpsuper in Amsterdam hieronder!

Bekijk voor winkels buiten Amsterdam bij dumpsuper andere plaats of het dumpsuper totaaloverzicht.

 

Tags: , , , ,

admin