Haarlem

Dumpsuper Haarlem, alle budget supermarkten voor de Haarlemmer.

In Haarlem zijn inmiddels ook de eerste dumpsupermarkten geopend, het aanbod van discounters actief in Noord-Holland ten westen van Amsterdam zal komende tijd verder uitbreiden.

Zelf ervaring opgedaan met een nieuwe dumpsuper in Haarlem? Laat in dat geval je eigen mening achter onderaan deze pagina, dit mag zowel heerlijk kritiek zijn op dit filiaal evenals een uiterst  positieve waardering van het personeel in jouw budget supermarkt! Zo weet iedere Mug waar de beste dumpsuper te vinden is. ;-)

De volgende dumpsupers in Haarlem (regio Kennemerland) zijn te vinden, een overzicht met vestigingsplaats, winkelnaam, adres, postcode en openingstijden:

Vestigingen Haarlem:

Winkel: Budget Food
Plaats: Haarlem
Adres: Tempelierstraat

Postcode : 2012
Bijzonderheden: gevestigd in pand van voormalige Aldi vestiging Haarlem

Openingstijden:

nnb

 

Meer budget supermarkten worden binnenkort zeker verwacht! Volg iedere nieuwe winkelopening bij jouw Haarlemmer buurt en doe ook boodschappen tegen de laagste prijs.

Ken je nog een andere dumpsuper in Haarlem die nog niet hier staat vermeld? Stuur de vestiging dan direct door via AANMELDEN DUMPSUPER >>

 

Jouw eigen ervaring en mening

Heb jij zelf eigen ervaring met dumpsupermarkten in deze fraaie middelgrote plaats in de Randstad? Plaats je eigen ervaring in dat geval in een reactie hieronder. Dit kan een prima beoordeling zijn voor goede service of kritiek vanwege een slechte opgedane ervaring! Deel hieronder alles wat je zelf hebt meegemaakt bij de dumpsuper bij jouw om de hoek in gemeente Haarlem!

Bekijk voor winkels buiten Haarlem bij dumpsuper andere plaats of het dumpsuper totaaloverzicht.

Tags: , , , ,

admin